6. nap folytatás Boltkórosok

 2012.06.04. 03:35

A délutáni munka nagyon jó hangulatban telt, folyamatosan poénkodtunk a lányokkal. Azért sajnos itt is van egy lány, aki leginkább semmit sem szeretne csinálni, és nagyon jó életművész mert egész jól megy neki. Valahogy olyan jól intézi mindig a dolgokat, hogy pont ott legyen, ahol a legkevesebb energiát kell befektetni. De gondolom minden munkahelyen kell lennie egy ilyennek is. Ma munka után néhány emberrel bementünk Cold Springsbe, azon belül is a boltba. Ezt úgy kell elképzelni, hogy 20 percig kocsikázunk, hogy a tábortól, az erdőn át elérjünk a városig. Szerencsére a város hátárától nem volt messze a Walmart, amit a nagy Tescoval lehet a legkönnyebben azonosítani, nagy csomagolásban (és néha darabonként is) lehet venni kb. mindent. Ha elhangzik az a szó, hogy Walmart mindenkinek felcsillan a szeme, és nyüzsögni kezd. Nehéz szavakba önteni mekkora kultusza itt ennek a boltnak. A törölközőtől a kerti locsolócsőig, a ráksalátán át a TV-ig, a bőröndtől kezdve az amerikai zászlón át bármit lehet kapni. Legalábbis azt mondják, mert egy órát kapunk nézelődni és bizony nem értünk a végére rendesen. A gumikacsáktól és az itteniektől azt hallgattam végig, hogy milyen olcsó, hogy fantasztikus árai vannak. Hát akkor jobb ha tisztázzuk, hogy a legolcsóbb dolgok is pont annyiba kerülnek átszámolva mint otthon. Szóval valóban olcsó, az itteni fizetésekhez képest, de nem nekünk. Volt, aki egy karon Pepsit vett a táborosok közül. Mert mi nem Coca-Colát iszunk hanem Dr. Pepper-t és köze nincs a colához, iszonyatos íze van, de legalább a diétás változata sem rosszabb a többinél. Az állatok köre oda felé egy pulykával bővült, így már ezt is kipipálhatjuk a listán, meg is nézem, hogy lesz-e pulyka a holnapi menün. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaland.blog.hu/api/trackback/id/tr564563872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micimackod 2012.06.05. 19:35:57

Én is boltkóros vagyok, érdekes mód a boltban a lábam sem fáj soha...
Kedvencem a Boltkóros sorozat, már mindet olvastam. Te is szereted?

hedgehog89 2012.06.05. 20:44:26

@micimackod:
Én csak a filmet láttam és a hideg kiráz a vásárlástól. Ideális nő vagyok. :)

potha 2012.06.20. 17:53:09

Dr. Peppert pedig ittam itthon, és nekem bejött :) Sőt annak is elég nagy kultusza van kinn :) (vagy volt)

hedgehog89 2012.06.20. 20:43:07

@potha: Ne felejtsd el, hogy a Coca Colát is másképp ízesítik az egyes országokban, lehet otthon még a Dr. Peper is jobb. Én csak azt tudom, hogy itt ittam először és nagyon rossz. De érdekes módon a táborban senki nem ivott, max. a külföldiek megkóstolták, de utána ment a fanyalgás... :) Egyébként azóta sem ittunk/kaptunk Dr. Peppert.

potha 2012.06.20. 20:46:14

@hedgehog89: Totál mint a kofola. Velünk azt itatták szlovákiában, de rosszabb mint a köptető, pedig azt szeretem. És anno még olyan üvegben is árulták :D
süti beállítások módosítása