Első nap, repülés

 2012.05.29. 09:22

Kedves Rokonaink, Ismerőseink, Barátaink!


Olyan sokat kértétek, hogy adjunk életjelet magunkról és, hogy kimerítő élménybeszámolóval árasszunk el benneteket, hogy úgy döntöttünk létrehozunk egy blogot. Tegnap kaptuk a tippet, meglátjuk mennyire sikerül megvalósítani.
 Már az indulás is kalandosra sikerült, mert mit is várhatunk a GPS-től ha nem azt, hogy totál rossz irányba küldi védtelen utazókat, így kerültünk egyet Pesten. Nem is baj, mert alig jártunk még a fővárosba is, így a kocsiból gyorsan körbe néztünk. Miután megérkeztünk a reptérre és persze, kiálltuk a tekintélyes sort, a következő megjegyzéssel szembesültünk " gond van az egyéni becsekkolással, miért jöttek a pulthoz?" (Miért nem kellett volna?!) Na sebaj, újabb sorban állás, ahol közölték, hogy nem tudják mindkettőnk beléptetőjét kinyomtatni, mert valami ismeretlen gond van. Vissza a pulthoz egy újabb ott dolgozóhoz, akinek a nemét sajnos csak névjegyéről sikerült azonosítani. Viszont nagyon aranyos volt egymás melletti helyeket adott nekünk Bécstől az ablak mellett és még a beszálló kártya gondot is megoldotta elég hamar. Én most repültem életemben először és azon kívül, hogy kissé megmozgatta a gyomrom nagyon-nagyon élveztem. Az első percben, persze rögtön Öcsi hányós zacskós története jutott eszembe. :) A felhők feletti látvány leírhatatlan volt, ahogy Andris mondta "mintha egy végtelen tejszínhab réteg felett lennék." Ja és a légiutas kísérők valóban olyanok itt az Austrian Airlinesnál mint a kisördögök, az a piros harisnya tényleg borzalmasan ronda, de így legalább egyből felismeri őket mindenki. A bécsi repülőtér valóban hatalmas, közelébe sem ér a pesti, bele se merek gondolni, mi lesz New Yorkban...viszont hihetetlenül logikus minden ki van írva, egyértelmű mit mikor kell csinálni. Olyan cigis kabinok vannak a reptéren...meg is állapítottuk, hogy nálunk minden 5. sarokra is rakhatnának ilyet, talán akkor nem fulladnánk meg a füstben. A váróterem túl oldalán éppen két rabbi beszélget, talán Jákob is köztük van, nem lehet tudni..:) Mivel rengeteg időnk van előkaptuk a laptopot és 3. próbálkozásra találtunk egy nyilvános netet. És mivel nem szeretem halogatni az ígéreteimet rögtön bele is fogtunk egy blog létrehozásába és írásába. Amíg én ezeket a sorokat írom Andris küzd a fényképpel mert folyton elrontja a napsütés. Lassan csekkolhatunk másodszor így megyünk tovább, helyesebben repülünk...

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaland.blog.hu/api/trackback/id/tr174552208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S. Ádi · https://picasaweb.google.com/106231511763522987624?noredirect=1 2012.05.30. 09:42:11

Sziasztok!

Először is köszönöm a mail-t, örülök, hogy egészben megérkeztetek!
A blog tuti!!! :) Az e-mail alapján gondolom, hogy "táborhelyeteken" is találtatok netet. Remélem - ha időtök engedi - folyamatos frissítésre számíthatunk, esetleg láthatunk majd pár képet is! :)
Jók legyetek, üdv Itthonról!

nagyildi 2012.05.30. 17:03:57

Örülünk, hogy megérkeztetek:) Már aggódtunk, azért is írtuk az sms-t. Az eszünkbe se jutott, hogy megnézzük facebookot. Várjuk a további élvezetes beszámolókat.
Puszi

gardosik 2012.06.02. 07:47:58

Sziasztok,
Mi is Vivivel olvasunk rendszeresen, sőt, Sammyt is idevettem ma reggel az ölembe, h ő is hallja, mit is csinálnak a gazdik:-)!
Igazi amerikaias ott a hangulat, munka, a kígyót pedig ha tudjátok, akkor fényképezzétek le, kiváncsi vagyok rá. Betegszoba van a táborban, v ha baj van, akkor elvisznek vhová? Érezzétek magatokat jól és várjuk az újabb bejegyzéseket! Sammy egy motyorgós puszit küld mindkettőtöknek!!!!
süti beállítások módosítása